Bookmerch

Sinds een klein jaartje ben ik actief op mijn bookstagram @books_and_blogs_ 

In dat jaar ontmoette ik ontzettend veel leuke mensen en leuke boekaccounts. Een van de voordelen van een bookstagram vind ik dat je makkelijker op de hoogte blijft van nieuwe boeken. Je kunt auteurs, illustratoren en uitgeverijen volgen en als je op hun posts reageert krijg je daar vaak een reactie op terug. Fangirl alert !!


Wat er zo leuk is aan een bookstagram vertel ik in een andere blog. In deze blog neem ik jullie mee in de wereld van de bookish goodies. En wat is er nu leuker dan je boekenverzameling uitbreiden  met allerlei toffe #bookmerch ?

Ik ben sinds kort begonnen met een webwinkel. Daarin verkoop ik booksleeves en bijpassende boekenleggers. Ik ben daar zeker niet de enige in want naast mijn winkel zijn er nog heel veel andere toffe webwinkels waar je unieke boekgerelateerde producten kunt kopen. Via mijn stories plaatste ik een oproepje waar jullie massaal op reageerden. Daardoor kon ik mijn webshop lijstje mooi uitbreiden en in deze blog ga ik een aantal van deze creatievelingen met jullie delen.


Bron : Surpriseboox 

Boekenboxen


Boekenboxen zijn vrij uniek in Nederland. Ontzettend jammer want het ontvangen van een boekenbox is echt een feestje ! Bij iedere boekenbox winkel kun je het gewenste genre kiezen en of je de box eenmalig besteld of een abonnement van een aantal maanden afsluit.

Ik vond vier winkels voor jullie.

@thebookshelf.nl_boekenboxen 

Peggy maakt ontzettend leuke boekenboxen en heeft altijd unieke acties. Zij doet echt haar best om de box zo persoonlijk mogelijk te maken. Na je eerste bestelling ontvang je namelijk een vragenlijst. Hierin kun je je voorkeuren aangeven. Op die manier stemt zij de box op jouw voorkeuren af. Zoals ik al aangaf heeft the bookshelf leuke acties. Zo heeft ze de boeken van  Lisette Jonkman op naam laten signeren door lisette zelf of regelt als goodie een booksleeve op naam. 

Bij the bookshelf kun je ook een kinderbox bestellen of boeken zonder merch. Vind je de merch superleuk en spreken de boeken je niet aan ? Geen probleem onder het kopje bookmerch kun je ook enkel goodies kopen.


@surpriseboox

Naast een eenmalige individuele boox kun je bij surprise boox ook kiezen voor  een abonnement. Je krijgt de keuze voor een kwartaal, halfjaar of een jaar. Daarnaast kun je ook nog kiezen of je in je boekenbox één of twee boeken wilt ontvangen. Wil je geen goodies bij je boek ontvangen ? Kies dan voor een blind date. Ook voor op maat gemaakte boekenboxen voor je bedrijf of  relatiegeschenk kun je bij surpriseboox terecht.


@Heyreader

Ook jonge Booklovers kun je blij maken met een boekenbox ! Geef bij bestelling de naam en geboortedatum door van je kleine grote lezer en hij/zij ontvangt een mooie persoonlijke doos bomvol plezier. Hierin vind je naast een boek en activiteit ook een magnetische superleeskalender waarmee je kleine Booklover aan de slag kan. Leuk om te geven én om te krijgen !@kwebbelskinderboeken

Voor kinderen tussen de o en 12 jaar is er ook het Kwebbels kinderboeken pakket. De kinderboekenclub stelt iedere maand een verrassend en uitdagend  pakket samen om voor te lezen of zelf te lezen. Samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen of plakken of zelfstandig aan de gang gaan, het kan allemaal!  Er zijn pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd vier boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe boeken, strip boeken, educatieve boeken en kindermagazines. 

Bron : Polymoondust

Kaarsen


Kaarsen zorgen altijd voor wat extra sfeer en gezelligheid. Geuren kunnen een herinnering of gevoel oproepen

daarom des te leuker dat de meeste bookish kaarsen geurkaarsen zijn !

Brand een kaarsje tijdens het lezen en wanneer je later deze geur nog eens ruikt kun je heerlijk wegdromen en herinneringen ophalen aan je favoriete boek.

Hieronder een overzicht van leuke shops met de mooiste kaarsen.

@lettersandlights.nl

Bij Letters and lights kun je handgemaakte sojawas kaarsen kopen. De zilveren blikjes zijn voorzien van een vrolijk gekleurd kaarsje met glitters en een heerlijke geur. Op de deksel vind je toffe labels met verschillende onderwerpen vanuit je favoriete fandom. De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Emmy heeft zo’n groot aanbod dat het kiezen lastig wordt. Je kunt tijdens het lezen je zintuigen verwennen met de heerlijkste geuren en de lekkerste thee. Want in de webshop kun je nu ook thee kopen met een boek gerelateerde naam.


@polymoondust

De vrolijk gekleurde kaarsen van Polymoondust worden vormgegeven in leuke honingraat vormige potjes. Je kunt de kaarsen los bestellen maar ook in sets of wax-melts. Je kunt ook zelf een kaars ontwerpen. Naast de webshop heeft  Raïssa een Youtube pagina en een blog. Hierin laat ze zien hoe ze de kaarsen maakt en vertelt ze over haar ervaringen met Polymoondust. Super leuk en een absolute aanrader.


@ignitingimagination

Igniting imagination heeft schattige kaarsjes met een kurk dop. De bovenkant van der kaars is besprenkeld met glitters en de kaarsen geuren heerlijk. Er is een goodiebox waarin de favorieten zitten van de repfluencers en de kaarsen hebben verschillende fandoms zoals Alice in wonderland, Crescent city en Acotar. Naast kaarsen kun je bij Igniting imagination ook terecht voor thee, booksleeves, boekenleggers en scrunchies. 


@everaftercandle

In de etsy shop van Everaftercandle kun je handgemaakte sojkaarsen kopen. De glazen kaarsen zijn stuk voor stuk voorzien van prachtige labels. Ook hier kun je naar hartelust rondstruinen tussen verschillende fandoms, magische creaties en je favoriete personages. De kaarsen van Alyssia zijn vegan en eco vriendelijk.

Overige Goodies


Er zijn ontzettend veel creatieve shop eigenaren te vinden in bookstaland. Naast boekenboxen en kaarsen zijn er nog veel meer leuke goodies te vinden. Tote bags, kussenhoezen, bekers, stickers. Hieronder nog een aantal webshops met allerlei verschillende producten.

@dutchdoodeling

Bij Manon vind je een ruime keuze uit de leukste handgemaakte  boekenleggers en kaarten.  Zomerkaarten, Maandelijkse kaarten, bookish kaarten,zeemeerminnen kaarten You name it, ze heeft het. Super leuk om aan iemand weg te geven of om je bookstagram op te leuken. 


@anotherviewnl

In de Etsyshop van Anouk kun je geïllustreerde goodies vinden. Pins, stickervellen, ansichtkaarten en boekenleggers. De ene nog mooier dan de andere.

 Persoonlijk vind ik haar art print echt fantastisch ! 


@thequeenofgeekshop

Rosanna maakt ontzettend leuke goodies van Acryl en kunsthars. In haar Etsy shop kun je o.a. sieraden, onderzetters, canvas schilderijen en sleutelhangers vinden. Alles wordt door Rosanna met de hand gemaakt waardoor ieder product uniek is. Daar is toch niets bookish aan zul je denken. O jawel hoor want de producten zijn op boeken geïnspireerd. Zo kun je er producten met quotes uit Harry potter vinden of een ketting geïnspireerd op Crescent city. 


@books_art_liberty

Annelies maakt booksleeves en bookcovers met hele toffe printjes. Je kunt ook ronde pin hoops en boekenleggers in haar webshop vinden. 


@thedutchessreads

Voor hele leuke producten rondom lezen en schrijven moet je bij Esmee zijn. 

In haar Etsy shop vind je naast booksleeves ook hele leuke boek linten, pins, boekenleggers en Alice en wonderland kaarsen.


@oktoberdotsshop

Bij oktoberdots heeft alles te maken met de herfst en dit vind je vaak terug in haar prachtige boekenleggers. Van classics fandom, fantasy fandoms, christmas nutcrackers, magical shops  tot Disney fandom .. het zijn stuk voor stuk pareltjes.

Dit waren ze !! Veertien webshops om je bookish goodies mee aan te vullen. 

Veel shopplezier !!

Reactieformulier

 
 
 
 

©booksandblogs