SET

Titel : SET

Auteur : May Harper, Marijke Vos, Liz Hartevelt

Uitgeverij : Tinteling Romance

EAN : 123 0004 240 12 9


Via Instagram werd ik benaderd met de vraag of ik mee wilde doen aan een blogtour. Natuurlijk wil ik dat. Hardstikke leuk juist. 

SET is een bundel met drie korte verhalen met als thema sportromance. 

Ik had  nog niets van deze auteurs gelezen dus ik wist  niet wat ik kon verwachten qua schrijfstijl. Drie verhalen in hetzelfde thema, geeft dat niet drie soortgelijke verhalen ?

Het gaat over sport ( waar ik erg van hou ) en een romance op zijn tijd kan ik ook zeker waarderen dus let’s go. 

 

Balcontrole - Liz Hartevelt

We trappen af met een sport waar ik de minste feeling mee heb : Voetbal.

Ik weet ook echt geen verschil tussen een Hattrick en een corner dus Bram I feel ya !

Hartlyn heeft alles over voor voetbal. Jongens en liefde zorgen alleen maar voor afleiding. Dan komt Bram op de vereniging werken. Bram heeft geen enkel verstand van voetbal en doet zijn werk ook niet bepaald voor zijn lol. Na een ongemakkelijke ontmoeting merkt Hartlyn dat ze hem toch wel erg interessant vind. Maar hoe zit het met haar doelen ?

Bram zorgt alleen maar voor afleiding Maar aan de andere kant ...

een meisje mag toch ook plezier maken?


Free Falling - Marijke Vos

Tess wordt door haar zus meegesleept naar een vechtwedstrijd. I love boksen !!

Maar dit was verkeerd gedacht want al snel blijkt het om een  MMA wedstrijd te gaan.

Dat is net even een andere tak van sport. Hersenloze kleerkasten die niks met woorden kunnen oplossen. Dat is wat Tess vindt van de mannen die MMA beoefenen. Maar hoe zit het toch met die geheimzinnige Kai? Hij is vastbesloten haar het tegendeel te laten zien.

En vooral laten voelen. 


Rebound - May Harper

Rivka zit totaal niet te wachten op haar lastige broertje Chaim, die haar en haar team komt bezoeken in Houston. Hij komt alleen maar voor onrust zorgen en nu ze tussen twee vriendjes in zit heeft ze haar zinnen gezet op de nieuwe coach. Wanneer de coach onverhoopt bij Chaim op de kamer komt, denkt ze daar haar voordeel uit te kunnen halen om dichter in zijn buurt te komen. Maar ze slaat de plank compleet mis en dat verandert het spel voorgoed. 

 

Conclusie :

Het is echt hartstikke leuk om af en toe eens een verhalenbundel te lezen.  Dat kan ik je zoiezo aanraden. Ik vond het een fijne manier om eens kennis te maken met de schrijfwijze van deze auteurs. Ik wil zeker meer van hun lezen. De verhalen hadden hetzelfde onderwerp en toch las ik drie verschillende variaties. Als je een boek zoekt voor tussendoor of voor een ontspannen leesmoment kan ik SET zeker aanraden.

©booksandblogs